top of page

KONTAKT: Telefon: 28652099

Email: psykolog.anne.novak@protonmail.com

Adresse: Brunhøjvej 8, st.th., 8680 Ry.

Psykoterapi - Psykologsamtaler

  • Lider du af stress, angst, depression, lavt selvværd eller oplever du vanskeligheder i dine relationer?

  • Har du mistet eller står du midt i en krise?

  • Går du og føler dig trist eller utilfreds med livet, uden at du helt ved hvorfor?

- Så er psykologsamtaler måske noget for dig.

Terapi og udviklingsarbejde kræver mod og nænsomhed. For at terapi kan virke og give mening, må man se ærligt og åbent på sig selv. Det er en potentielt sårbar proces. Derfor er rammen og kontakten med terapeuten vigtig. Jeg bestræber mig på at skabe et trygt og sikkert rum, hvori du kan udforske dine handle-, føle- og tankemønstre, på en både kærlig og konfronterende måde.

I den terapeutiske samtale er du i fokus. Vi vil se på hvad der ligger til grund for dine vanskeligheder og hvad der skal til, for at du kan få det godt.

Bag en depression eller angstsymptomer kan fx ligge følelser af mindreværd, selvfordømmelse eller problemer med at mærke egne behov og sætte grænser.

Du skal ikke vide eller kunne noget særligt på forhånd! Vi arbejder ud fra hvor du er. Det er i realiteten det eneste sted, et menneske virkelig kan udvikle sig fra. 

Mit fokus er på dine vanskeligheder, men også altid på dine ressourcer, kvaliteter og udviklingsmuligheder.

Når jeg arbejder terapeutisk, anvender jeg forskellige metoder afhængig af, hvad der er meningsfuldt og virksomt for det enkelte menneske. 

Jeg tilbyder kortere såvel som længere forløb. 

Psykolog Anne Novak

Klient-udtalelser: 

Christina:

"Jeg har gennem healing og samtaleterapi hos Anne fået en ro, som jeg i høj grad har manglet i en kaotisk hverdag. Der er en afslappet atmosfære hos Anne og jeg glæder mig faktisk til at komme afsted til sessionerne. Sådan har jeg ikke haft det før. Anne har med sit kærlige væsen og rolige sind skabt en enorm tryghed og tillid hos mig. Hun er meget autentisk og samtalerne virker ikke opstillede. Jeg oplever, at hun mærker og forstår mig godt og giver en feedback på det, jeg kommer med, som giver mening for mig. Jeg kan godt lide, at hun også har den spirituelle og intuitive vinkel. Jeg er blevet mødt der, hvor jeg er og har fået ærlige tilbagemeldinger, som nogle gange har gjort ondt, men som også har været vigtige for min videre proces. Der var nogle ting, der skulle kigges på og som det hjalp meget at få italesat.

Ligesom yoga og meditation, føler jeg, at sessionerne hos Anne hjælper mig til at komme hjem til mig selv. Jeg har fået healing af Anne fire gange og det er den mest behagelige oplevelse. Under healingen mærker jeg vibration og energi, der bevæger sig i kroppen og efterfølgende føler jeg mig mere rolig og nærværende. Fx kører jeg hjem i bilen bagefter uden radio eller opkald og nyder bare at være og at køre min bil. Normalt ville jeg aldrig turde prøve healing og jeg var også meget nervøs for det. Anne ville ikke ville love mig et bestemt resultat, men var åben og ærlig omkring, hvad det var, - hvilket gjorde, at jeg fik mod på at kaste mig ud i det. Nu vil jeg gerne have healing hver gang, fordi jeg kan mærke, at det gør en forskel og er en rigtig god måde at slutte af på efter samtalen. Annes healing har i høj grad hjulpet mig til der, hvor jeg er i dag. Jeg kan give Anne min varmeste anbefaling."                                                         

  

Tania: "Anne er meget omsorgsfuld og kompetent. Hun har hjulpet mig tilbage på sporet i et liv, hvor jeg nu er i stand til at se mildere på mig selv, give mig selv mere fri og være mere opmærksom på mine handlingsmønstre. Anne formår at skabe et frirum og luft til at ånde igen. Hun skaber en god balance mellem at lytte og skubbe kærligt og jeg har med hendes hjælp virkelig rykket mit og min families liv et bedre sted hen."

Birgitte: 
"Anne formår at skabe en tryg ramme, hvor der er plads til at vende alle emner. Jeg oplever hos Anne en åbenhed og et helt særligt nærvær samt en evne til at drage omsorg for den, man er, samtidig med at ens tankemønstre og vaner udfordres. På den måde har hun rykket mig og givet mig nogle redskaber til at finde mere ro i mig selv. " 
                                   
Lise: "Her går det rigtig godt, ja, det er meget tæt på, at jeg aldrig har haft det bedre. Man kan vist rolig sige, at jeg har lagt min tidligere adfærd, som var præget af frygt/angst, bag mig. Det har fået nogle sider frem i mig, som jeg godt vidste var der, men som jeg ikke har set skyggen af i virkelig mange år. Det er ikke mindre end fantastisk.  
Din konstruktive løsningstilgang og det, at du - som andre tidligere psykologer - igen beskrev nøjagtig min tidligere adfærd, blev vendepunktet. Jeg har været irriteret på dig flere gange over, at du gennemskuede mig så let :) men det var også det, der til sidst fik mig til at slippe en uheldig adfærd og tage hånd om mig selv. Tak for hjælpen."


Ivan: "Anne har hjulpet mig til at få styr på mine tanker og finde min indre ro. Jeg er kommet i kontakt med mine følelser og ikke mindst har jeg lært at komme ud med dem. Anne har kombineret psykologi og mindfulness på en helt fantastisk måde. Hendes arbejde er for mig helt uvurderligt og jeg kan nu komme videre med mit liv ved egen hjælp. Anne arbejder med stor seriøsitet, ro og nærvær."
                                       

Mathias: "Da jeg startede hos Anne, havde jeg et liv der var meget påvirket af stress og angst. Jeg troede ikke på at jeg kunne få det godt igen, men med Annes hjælp kom jeg på rette vej igen. Anne skaber tryghed og nærvær, hvilket er helt fantastisk. Så jeg vil gerne give den bedste anbefaling til Anne."
 
Maria: "Jeg har oplevet det som enormt behageligt og afslappende at komme hos Anne. Det er et sted hvor man kan sænke skuldrene, komme i kontakt med sig selv, og få lov til at åbne op for/give slip på det, der fylder tanke- og energimæssigt, gennem den åbne og ikke-dømmende måde, Anne imødekommer én på. Hun formår at udvise en ro og accept, der smitter - også når man kan komme til at dømme sig selv på det aller hårdeste. Hun har givet mig en række gode redskaber, og formår at bruge forskellige psykologiske teknikker og øvelser ud fra hvad der er brug for i de forskellige samtale-sessioner. Alt i alt en psykolog jeg altid kan føle mig tryg ved, og som formår at fornemme den, hun sidder overfor og hvad man har brug for."   
 
Gert: "Anne er vældig god til at spørge og således spore sig ind på kernen af problemet. Hun har en klar empati samtidig med at hun sætter mig til åbenhed, undersøgelse, evaluering, idéer til forandring. Jeg er meget tilfreds med vores samarbejde."                                  

bottom of page