Telefon: 28652099

Email: psykolog@annenovak.dk

Adresse: Brunhøjvej 8, st.th., 8680 Ry.

Psykoterapi - Psykologsamtaler

  • Lider du af stress, angst, depression, lavt selvværd eller oplever du vanskeligheder i dine relationer?

  • Har du mistet eller står du midt i en krise?

  • Går du og føler dig trist eller utilfreds med livet, uden at du helt ved hvorfor?

- Så er psykoterapi måske noget for dig.

Terapi og udviklingsarbejde kræver mod og nænsomhed. For at terapi kan virke og give mening, må man se ærligt og åbent på sig selv. Det er en potentielt sårbar proces. Derfor er rammen og kontakten med terapeuten vigtig. Jeg bestræber mig på at skabe et trygt og sikkert rum, hvori du kan udforske dine handle-, føle- og tankemønstre, på en både kærlig og konfronterende måde.

I den terapeutiske samtale er du i fokus. Vi vil se på hvad der ligger til grund for dine vanskeligheder og hvad der skal til, for at du kan få det godt.

Bag en depression eller angstsymptomer kan fx ligge følelser af mindreværd, selvfordømmelse eller problemer med at mærke egne behov og sætte grænser.

Du skal ikke vide eller kunne noget særligt på forhånd! Vi arbejder ud fra hvor du er. Det er i realiteten det eneste sted, et menneske virkelig kan udvikle sig fra. 

Mit fokus er på dine vanskeligheder, men også altid på dine ressourcer, kvaliteter og udviklingsmuligheder.

Når jeg arbejder med psykoterapi, anvender jeg forskellige metoder afhængig af, hvad der er meningsfuldt og virksomt for det enkelte menneske. 

Jeg tilbyder kortere såvel som længere forløb. 

Psykolog Anne Novak - samtaleterapi

Klient-udtalelser: 

Lise: "Her går det rigtig godt, ja, det er meget tæt på, at jeg aldrig har haft det bedre. Man kan vist rolig sige, at jeg har lagt min tidligere adfærd, som var præget af frygt/angst, bag mig. Det har fået nogle sider frem i mig, som jeg godt vidste var der, men som jeg ikke har set skyggen af i virkelig mange år. Det er ikke mindre end fantastisk.  

Din konstruktive løsningstilgang og det, at du - som andre tidligere psykologer - igen beskrev nøjagtig min tidligere adfærd, blev vendepunktet. Jeg har været irriteret på dig flere gange over, at du gennemskuede mig så let :) men det var også det, der til sidst fik mig til at slippe en uheldig adfærd og tage hånd om mig selv. Tak for hjælpen."

Birgitte: "Anne formår at skabe en tryg ramme, hvor der er plads til at vende alle emner. Jeg oplever hos Anne en åbenhed og et helt særligt nærvær samt en evne til at drage omsorg for den, man er, samtidig med at ens tankemønstre og vaner udfordres. På den måde har hun rykket mig og givet mig nogle redskaber til at finde mere ro i mig selv. " 

                                    

Ivan: "Anne har hjulpet mig til at få styr på mine tanker og finde min indre ro. Jeg er kommet i kontakt med mine følelser og ikke mindst har jeg lært at komme ud med dem. Anne har kombineret psykologi og mindfulness på en helt fantastisk måde. Hendes arbejde er for mig helt uvurderligt og jeg kan nu komme videre med mit liv ved egen hjælp. Anne arbejder med stor seriøsitet, ro og nærvær."

                                       

Mathias: "Da jeg startede hos Anne, havde jeg et liv der var meget påvirket af stress og angst. Jeg troede ikke på at jeg kunne få det godt igen, men med Annes hjælp kom jeg på rette vej igen. Anne skaber tryghed og nærvær, hvilket er helt fantastisk. Så jeg vil gerne give den bedste anbefaling til Anne."

 

Maria: "Jeg har oplevet det som enormt behageligt og afslappende at komme hos Anne. Det er et sted hvor man kan sænke skuldrene, komme i kontakt med sig selv, og få lov til at åbne op for/give slip på det, der fylder tanke- og energimæssigt, gennem den åbne og ikke-dømmende måde, Anne imødekommer én på. Hun formår at udvise en ro og accept, der smitter - også når man kan komme til at dømme sig selv på det aller hårdeste. Hun har givet mig en række gode redskaber, og formår at bruge forskellige psykologiske teknikker og øvelser ud fra hvad der er brug for i de forskellige samtale-sessioner. Alt i alt en psykolog jeg altid kan føle mig tryg ved, og som formår at fornemme den, hun sidder overfor og hvad man har brug for."   

 

Gert: "Anne er vældig god til at spørge og således spore sig ind på kernen af problemet. Hun har en klar empati samtidig med at hun sætter mig til åbenhed, undersøgelse, evaluering, idéer til forandring. Jeg er meget tilfreds med vores samarbejde."