top of page

KONTAKT: Telefon: 28652099

Email: psykolog.anne.novak@protonmail.com

Adresse: Brunhøjvej 8, st.th., 8680 Ry.

Berøringsterapi og healing

 

Udover at være uddannet psykolog, har jeg en 3-årig uddannelse til massageterapeut med speciale i berøringsterapi fra Nordlys Centret i Silkeborg. Jeg har altid haft et ønske om at kombinere samtale med kropsarbejde, da jeg oplever at de to ting kan berige hinanden meget. Derfor tilbyder jeg også som en mulighed berøringsterapi og healing i kombination med samtale.

Det at lande i kroppen og at få adgang til de ressourcer, der bor her, er fra mit perspektiv uvurderligt. At få kontakt med den indre helhed, som de fleste af os mister kontakten til, fordi vi er så meget oppe i hovedet. Når vi er på skærme eller har for travlt med alle vores gøremål, bliver vi væk fra os selv og fra kroppen. Det har større konsekvenser end vi aner. Det at lande i kroppen og i kontakten med egen energi kan opleves som at "komme hjem". Der er potentielt her en enkelhed og en stilhed, som er fantastisk. Det er nærende og regenererende for kroppen at være i den ro og stilhed (hvilket bl.a. Kerstin Üvnäs Moberg har beskrevet i bogen "Afspænding, ro og berøring"). 

Jeg selv skrev speciale på psykologstudiet om det moderne menneskes livskvalitet og betydningen af væren i nuet og kontakt med kroppen for netop livskvaliteten.

Udover uddannelsen til massageterapeut har jeg taget kurser i forskellige former for kropsterapi og healing. Særligt Helen Gamborg, som formidler Bob Moores lære, er en meget stor inspiration  for mig.

Healing er blid og nærværende berøring, som du modtager liggende på en briks eller evt. siddende. Det hele foregår udenpå tøjet. Du vil typisk modtage healing i slutningen af din session, efter samtalen. Det kan være en fin måde at fordøje og integrere det, vi har haft oppe i terapien.

Healing aktiverer dine selvhelbredende kræfter og bringer dig i dybere kontakt med dig selv. Mange føler sig meget afslappede bagefter. Nogle oplever væren, fred, glæde, opfyldthed. Nogle beretter om lettelse af fysiske eller psykiske symptomer. Andre mærker at ubehag eller følelser, de ikke bryder sig om at mærke, kommer op. Som regel er det fordi der sker en forløsning af blokeret energi og det bedste, man kan gøre er at være med følelserne og fornemmelserne indtil de passerer.

 

 

Godt at vide:

 

Efterfølgende en behandling kan der komme følelser eller erindringer op og det er godt at være lidt ekstra nænsom med sig selv. Healingen kan vare fra 10-30 minutter alt i alt.

 

Jeg anbefaler at man bestiller en session på halvanden time, hvis man ønsker healing, men hvis vi har talt sammen tidligere, er det også muligt at integrere det i en behandling på en time.

 

Hvis du kun ønsker healing og berøringsterapi, er det også muligt. Se mere under priser og praktisk info.

Healing ved Psykolog Anne Novak
bottom of page