top of page

KONTAKT: Telefon: 28652099

Email: psykolog.anne.novak@protonmail.com

Adresse: Brunhøjvej 8, st.th., 8680 Ry.

Psykologsamtaler - Psykoterapi

Jeg tilbyder:

Klik på billederne for at læse mere!

Mindfulness
Psykoterapi

Psykoterapi er for dig, som ønsker hjælp og støtte til at skabe en form for forandring i dit liv. Måske oplever du angst, depression, stress, lavt selvværd eller vanskeligheder i dine relationer. Jeg tilbyder kortere såvel som længere forløb. Det er vigtigt at finde en psykolog der passer til dig og første samtale forpligter ikke til et videre forløb. 

Mindfulness

Mindfulness er at være tilstede i nuet på en ikke-dømmende måde. Mindfulness har vist sig at være effektivt i forhold til mange lidelser. Jeg tilbyder mindfulness individuelt eller i gruppe. Mindfulness vil ofte også indgå i et terapeutisk forløb. 

Parterapi

Står I i stampe i jeres forhold eller fylder skænderier og konflikter for meget? Har I mistet nærheden eller glemt hvorfor I er sammen? Så kan det være en god idé at få hjælp til at få mere klarhed og kommunikation ind i relationen. Enkelte afklarende samtaler eller længere forløb tilbydes.

Parterapi
Selvudvikling

Selvudvikling

Jeg tilbyder selvudvikling som en del af et terapeutisk forløb eller i gruppe. Du kan læse mere om hvad selvudvikling er og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du er interesseret i et forløb, individuelt eller i en gruppe.

Healing

Healing er en blid form for berøringsterapi. Den healing, jeg udfører, har jeg lært af Helen Gamborg samt på Nordlyscentret, hvor jeg er uddannet massageterapeut. Healing kan  hjælpe til at løsne blokeringer i energisystemet. Mange oplever dyb afspænding og ro under behandlingen.

Læs evt. mit blogindlæg om psykoterapi med efterfølgende healing. Hvis du ønsker denne kombination, anbefaler jeg at du bestiller en session på halvanden time. 

Sensitiv rådgivning

En femtedel af befolkningen er "særligt sensitive". At have dette træk kan være en stor udfordring. Hos mig kan du få sparring og støtte til at leve godt med din eller din nærmestes sensitivitet. 

Særligt Sensitiv
bottom of page