Baggrund

Telefon: 28652099

Email: psykolog@annenovak.dk

Adresse: Brunhøjvej 8, st.th.,

8680 Ry.

Psykolog Anne Novak byder velkommen til sin klinik i Ry

Mit navn er Anne Novak, jeg er 42 år gammel. Jeg blev færdiguddannet psykolog fra Århus Universitet i 2008. Siden da har jeg primært arbejdet med undervisning og samtaleterapi med unge og voksne, både i grupper og individuelt. Jeg skrev mit afsluttende speciale på psykologstudiet om Mindfulness og Det Moderne Menneskes Livskvalitet. Derudover har jeg også en 3-årig uddannelse til massageterapeut fra Nordlys Centret i Silkeborg fra 2006. Jeg bor i Ry sammen med min mand og vores to dejlige sønner på 5 og 8 år. 
 
Jeg arbejder med almindelige menneskelige problemstillinger: Depression, angst, sorg, vanskeligheder med selvværd, selvtillid, parforhold, familie, venskaber, osv. Jeg arbejder også med mennesker, der ønsker selvudvikling og større livskvalitet. Udover Mindfulness og krop/psyke sammenhænge, har jeg specialviden om hvordan det er at være (voksent) barn af en alkoholmisbruger, da jeg har arbejdet indenfor dette felt i flere år. 

Mit ønske er at hjælpe andre til at få større kendskab til - og en øget kontakt med sig selv. Min vigtigste rolle er i den sammenhæng at være nærværende, stille gode spørgsmål samt skabe et trygt og godt rum, hvor du tør udforske de ting, der er sårbare og væsentlige for dig. 

Jeg anser det som en forudsætning for at arbejde med andre, at jeg arbejder med mig selv. Min egen proces er det vigtigste grundlag for mit arbejde med andre. Jeg har i 20 år været optaget af meditation og selvudvikling. Jeg modtager jævnligt supervision på mit arbejde. Jeg tager også løbende på kurser for at lære nyt og fordybe min viden indenfor forskellige felter. 

Jeg glæder mig til at møde dig!