top of page

KONTAKT: Telefon: 28652099

Email: psykolog.anne.novak@protonmail.com

Adresse: Brunhøjvej 8, st.th., 8680 Ry.

 

 

Parterapi

Vanskeligheder som vej til udvikling

Som par kan I have brug for at arbejde med jeres kommunikation og de mønstre, I ofte ender i med hinanden. Det er helt almindeligt at opleve vanskeligheder i et parforhold. Nogle gange kan det være en stor hjælp at få en andens øjne og ører på vanskelighederne. Vores partner er den, der aktiverer alle vores automatiske mønstre og trykker på vores "knapper". Hvis vi - i stedet for at være flove over at vi "ikke kan finde ud af det" - kan se det som en mulighed for at gro sammen - er der en vej. En udviklingsvej for begge parter. Udvikling kræver dog villighed til at se sig selv og den anden i et nyt lys, villighed til at lytte og ikke blot tale. Mange har nemlig en stor længsel efter at blive hørt og forstået. 

Hvordan foregår parterapi

Jeg hjælper jer med at strukturere samtalen og få en konstruktiv dialog i gang. Vi vil sammen se på jeres udfordringer og udviklingsmuligheder. Vi kan fx arbejde med tillid, forventninger, kommunikation, hvordan I hver især viser jeres kærlighed, - hvad der bringer jer tættere sammen og hvad der skaber afstand mellem jer. Det kan for mange også være hjælpsomt at lære noget om de typiske dynamikker i parforhold. I vil få øvelser og opgaver med hjem, hvis I ønsker det. 

Klippekort til parterapi

Fordi det er min erfaring at man får mest ud af det, hvis man kommer flere gange og får støtte over en periode til at ændre de måder, man relaterer til hinanden på, tilbyder jeg et klippekort til parterapi, hvor man får 5 samtaler a 1 time og 15 minutters varighed for 6500 kr. (1300 kr. pr samtale).

Prisen for 1 time og 15 minutters samtale er normalt 1400 kr. 

bottom of page