top of page
Søg
  • Forfatters billedeAnne Novak

Overgivelse til at være dig i dette øjeblik, som du er og som det er.

Opdateret: 26. feb. 2023

I denne uge kom en klient med et digt, som havde ramt ham meget og som også ramte mig. Jeg har læst det op for flere andre klienter og for venner og nu vil jeg læse det for dig. Jeg kan mærke at det er ord, der er rigtig gode at høre. Jeg tror det gælder for mange af os. De handler om at stoppe med at knokle, at overarbejde, at hele tiden forbedre, forandre, håndtere, forholde os til ALTING. Jeg ved ikke om det, digtet beskriver, er fuldt muligt, men jeg synes det er værd at prøve på, i hvert fald engang i mellem. Det er en rigtig god påmindelse om, at vi faktisk godt må være her, lige præcis, som vi er. Vi har brug for at være her, lige præcis som vi er. Vi bliver stressede af hele tiden at optimere, redigere, komtemplere, osv., osv. Giv slip! Lad verden være! Lad dig selv være! Overgiv dig! <3 <3 <3 Rigtig god weekend!


Fra digtsamlingen Ørenlyd af Helle S. Søtrup:

Overgivelse no.5


I dag vil jeg ikke være kompetent.

I dag vil jeg ikke udrette noget.

Ikke forholde mig til noget.

Jeg vil ikke træffe valg

og ikke tages stilling til.

Ikke stå i relation.

Jeg vil ikke ordne noget.

Ikke fortælle nogen om noget.

Ikke bearbejde noget.

Ingenting erkende.

Ingenting yde.

Ikke mene noget om noget.

I dag vil jeg ingen forskel gøre.

På nogen måde.

I dag vil jeg lade alting stå

præcis, som det er.

155 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page